Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN
profile-photo

Ada Grozea

Senior Associate

+40 21 402 41 00
Ada.Grozea@bdattorneys.ro

Ada este Senior Associate în cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL și membru al Baroului București, din anul 2018.

Activitate anterioară:

Ada a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Valahia din Târgoviște și cursurile de master în Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiași universități.

Înainte de a se alătura echipei Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, a colaborat cu o societate de avocați ce oferă servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, cu privire la aspecte de drept comercial.

Abilități și experiență profesională:

Ada oferă consultanță juridică în următoarele domenii: drept societar și comercial, fuziuni și achiziții probleme de reglementare și proceduri de autorizare.

Experiența ei include asistarea clienților cu privire la aspectele de drept societar și comercial oferind clienților asistență cu privire la aspectele juridice cu care se confruntă în activitatea lor de zi cu zi precum și cu privire la aspecte de guvernanță corporativă.

De asemenea, a fost implicată în proiecte de reglementare, care au presupus, printre altele, asistarea clienților în diversificarea portofoliului lor operațional prin obținerea permiselor și licențelor necesare.

Ada vorbește limba engleză și limba română.