Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

Fondatorii Get’s Bet, unul dintre cei mai importanți operatori români din domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive, au finalizat cu succes negocierile privind vânzarea unei participații majoritare către Emma Capital, un fond privat de investiții fondat în anul 2012 de omul de afaceri Jiří Šmejc. Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat fondatorii pe durata întregului proces.

Echipa de avocați a fost coordonată de către Radu Diaconu (Partener Coordonator) și Ștefan Mantea (Senior Managing Associate) și i-a inclus pe avocații Claudia Grosu, Otilia Oglage, Alexandra Neacșu, Alexandra Pătrăscioiu și Iulian Creangă.

Echipa Băncilă, Diaconu și Asociații a asigurat asistență juridică pentru structurarea, negocierea și implementarea tranzacției, precum și cu privire la procedura pentru obținerea aprobării Consiliului Concurenței.

„Mulțumim echipei Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL pentru asistența juridică impecabilă furnizată pe tot parcursul desfășurării tranzacției. Au contribuit semnificativ la finalizarea tranzacției cu succes. Abordarea pragmatica și orientată către atingerea rezultatelor, de care au dat dovadă în permanență Radu Diaconu și Ștefan Mantea, este remarcabilă”, a declarat Cristian Roman, CEO Get`s Bet.

„Suntem onorați că am asistat fondatorii Get’s Bet și le mulțumim pentru încrederea acordată. Apreciem abordarea constructivă a părților și orientarea acestora către finalizarea cu succes a tranzacției. Nu în ultimul rând, mulțumesc pe această cale celorlalți consultanți implicați în tranzacție, Raluca Popa, Amelia Toader, Laurențiu Ispir și Lucian Streche”, a declarat Ștefan Mantea, Senior Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

În cadrul acestei tranzacții, fondatorii Get’s Bet au fost asistați de Băncilă Diaconu și Asociații SPRL (consultanță juridică), EY România (consultanță fiscală), Laurențiu Ispir și Lucian Streche (consultanță financiară și M&A), iar Emma Capital a fost asistată de Stoica și Asociații (consultanță juridică) și EY România (consultanță financiară și fiscală).