Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a fost invitată să contribuie în mod exclusiv la realizarea ghidului CEE Legal Matters Comparative Legal Guide: Real Estate 2021 pentru România.

CEE Legal Matters Comparative Legal Guide: Real Estate 2021 prezintă o imagine de ansamblu a problemelor imobiliare din ECE esențiale pentru investitori, analizând elemente critice ce variază de la aspecte ce țin de titlul de proprietate, achiziția, finanțarea și impozitarea tranzacțiilor imobiliare, până la condominii și închirieri comerciale.

"A fost o plăcere absolută să lucrăm împreună cu profesioniștii Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL pentru realizarea capitolului dedicat pieței din România a acestui raport", a comentat Radu Cotarcea, editor coordonator al CEE Legal Matters. "Sfârșitul anului este întotdeauna intens pentru piața juridică și lucrul la acest ghid nu a fost scutit de e-mailurile schimbate până târziu în noapte. Mulțumesc echipei de la Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL pentru diligența și receptivitatea lor în realizarea unor astfel de proiecte, precum și pentru cunoștințele juridice aprofundate prezentate în raportul în sine – nu am fi putut identifica un partener mai bun care să realizeze secțiunea dedicată României."

Echipa Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a fost formată din Alexandra Siminiceanu, Miruna Coderie și Olga Malciu și a fost coordonată de Roxana Dudău, liderul practicii de drept imobiliar.

Ghidul complet este disponibil aici în format electronic și aici în format pdf.

Romania Hero Real Estate1