Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

Suntem bucuroși să vă punem la dispoziție o copie a celei mai recente ediții a ghidului strategic global EY “Global Labor and Employment Law Strategic Guide”, în care analizăm reglementările legale referitoare la ESG în întreaga lume (peste 30 de țări), inclusiv în România.

În prezent, ne confruntăm cu o atenție din ce în ce mai mare acordată ESG (mediu, social și guvernanță). Creșterea numărului de reglementări privind politicile de sustenabilitate corporativă și conformitatea legală în domeniul forței de muncă înseamnă că discuțiile cu un accent specific pe S-ul din ESG devin din ce în ce mai importante, nu doar pentru echipele juridice și de resurse umane, ci și pentru top management. Considerăm că angajatorii vor trebui să înțeleagă și să se adapteze foarte repede la aceste conversații pentru a continua să acționeze ca cetățeni globali responsabili.

Colegele noastre, Anca Atanasiu și Ana Flueran, oferă, în această ediție a ghidului, un sumar al prevederilor legale aplicabile în acest domeniu în România.