Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

GloriaFood, societate ce oferă soluții software inovatoare dedicate industriei HORECA globale, a fost achiziționată de Oracle.

Radu și Asociații SPRL a oferit asistență juridică vânzătorilor cu privire la aspectele de drept românesc ale acestei tranzacții complexe în care cumpărătorul a fost o companie din SUA. Echipa multidisciplinară a Radu și Asociații SPRL și-a desfășurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, și a fost coordonată de Ștefan Mantea, Senior Managing Associate. Din echipă au mai făcut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) și Adina Nițescu (Corporate).

Mihai Anghel, Asociat în cadrul GloriaFood, a declarat: „Mulțumesc echipei Radu și Asociații SPRL pentru asistența juridică oferită pe întreg parcursul procesului de vânzare. Apreciez aportul pe care Ștefan Mantea l-a avut la finalizarea cu succes a tranzacției.”

 „Le mulțumim clienților noștri - Oliver Auerbach, Mihai Anghel și Cosmin Ancuța - pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție de anvergură. Le mulțumim totodată pentru colaborare celorlalți consultanți ai vânzătorilor - Phillip Courten și Dinesh Moorjani (Telegraph Hill Advisors), Ted Cominos, Cristina Audran-Proca și Evan W. Johnson (Eversheeds Sutherland)”, a spus Ștefan Mantea.