Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

Radu și Asociații SPRL a asistat Visionapartments, liderul pieței elvețiene a apartamentelor de închiriat în regim hotelier, în procesul de achiziție a hotelului Majestic din București. Cumpărătorul este o societate elvețiană, cu prezență globală, ce oferă soluții personalizate de închiriere temporară a peste 850 de apartamente premium, complet dotate și utilate, situate în cele mai bune locații din întreaga lume.  

Proprietatea achiziționată este un hotel simbol al Bucureștiului, situat pe Calea Victoriei, ce oferă 111 camere, 450 mp de spații destinate organizării de evenimente, precum și numeroase alte facilități (sală de sport, centru SPA cu piscină încălzită, bar, restaurant, centru de business).

Echipa Radu și Asociații SPRL a fost coordonată de Alexandra Siminiceanu (Senior Associate), cu sprijinul lui Radu Diaconu (Partener). Aceștia au acordat asistență juridică cumpărătorului încă de la începutul tranzacției, cu privire la toate aspectele juridice ale acesteia, inclusiv structurarea tranzacției și negocierea întregii documentații aferente tranzacției.

"Ne bucurăm că am putut fi din nou alături de Visionapartments, de data aceasta în legătură cu una dintre primele tranzacții de profil din 2021, ce reprezintă, totodată, o achiziție cheie pentru planurile Visionapartments de extindere pe piața din România și care sperăm să revitalizeze industria ospitalității în această perioadă dificilă. Mulțumim Visionapartments pentru colaborarea excelentă și pentru încrederea acordată", a declarat Alexandra Siminiceanu, Senior Associate, Radu și Asociații SPRL.