Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN

Radu și Asociații SPRL a obținut premiul pentru “Cea mai mare tranzacție din industria FMCG”, pentru asistența oferită în procesul de vânzare a Nordic Petfood către United Petfood.

Premiul a fost acordat în cadrul celei de a X-a ediții a Galei Avocaților organizate de Ziarul Financiar, marți, 24 septembrie 2019, eveniment devenit deja tradițional pentru piața avocaturii din România, în cadrul căruia sunt premiate casele de avocatură care intermediază anual cele mai importante tranzacții.

Proiectul a fost complex datorită numărului mare de potențiali investitori (atât strategici, cât și financiari) interesați de achiziția Nordic Petfood, cât și perioadei scurte în care s-au derulat și finalizat negocierile. Practic, în mai puțin de 2 luni, au fost realizate analizele „due diligence” de către investitorii implicați în procesul competitiv și au fost negociate și semnate documentele tranzacției, ritmul fiind unul extrem de alert.

Echipa de avocați care a asistat asociații Nordic Petfood, lider în producția locală de hrană uscată dedicată animalelor de companie, în tranzacția prin care două din societățile din grup au fost vândute către United Petfood, a fost coordonată de Andrei Ștefanovici (Senior Managing Associate). Din cadrul echipei au mai făcut parte Eliana Blag (Senior Associate) și Irina Bica (Senior Associate).

Acest premiu reprezintă o recunoaștere a profesionalismului echipei noastre de avocați. Le mulțumesc clienților noștri pentru încrederea acordată, am fost onorați să le fim alături în acest proces”, a spus Dragoș Radu (Partener coordonator).