Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN
profile-photo

Andra Iftemie

Managing Associate

+40 21 402 41 00
andra.iftemie@bdattorneys.ro

Andra este Managing Associate în cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară:

Andra a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne și cursurile de master în Achiziții publice, concesiuni și parteneriat public privat organizate de Facultatea de Drept a Universității din București. În prezent, urmează cursurile Scolii doctorale a Facultății de Drept – Universitatea din București, numele tezei sale de doctorat fiind „Utilizarea fondurilor private în organizarea și funcționarea serviciilor publice”.

Înainte de a se alătura echipei Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, Andra a făcut parte din departamentul de achiziții publice al unei societăți de avocați de prestigiu din România.

Abilități și experiență profesională:

Andra este implicată preponderent în proiecte ce privesc schimbările climatice, sustenabilitatea și transportul, oferind asistență juridică completă în aceste domenii.

Ea are o experiență semnificativă în proiecte publice cu o importantă componentă de sustenabilitate și mediu, precum infrastructură, transport, construcția și restaurarea clădirilor administrative, achiziții publice de diferite bunuri și servicii.

Andra publică în mod constant articole de specialitate pe diferite teme precum contracte publice, drept financiar public și drept fiscal.

Andra vorbește limba engleză, limba franceză și limba română.