Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN
profile-photo

Corina Nicu (Mureșan)

Senior Managing Associates

+40 21 402 41 00
corina.muresan@bdattorneys.ro

Corina este Managing Associate în cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL și membru al Baroului București. Totodată, Corina este și consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Activitate anterioară:

Corina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și Academia de Studii Economice, secția Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Abilități și experiență profesională:

Înainte de a se alătura echipei de controverse și dispute fiscale a Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, Corina a activat ca și consultant fiscal, făcând parte din echipa de consultanță fiscală a EY România pentru aproape 5 ani.

Corina are o experiență profesională unică fiind atât un experimentat consultant fiscal cât și un avocat pledant în numeroase dispute fiscale complexe, reprezentând cu succes în fața autorităților fiscale și în instanța de judecată clienți importanți ce activează în diferite domenii precum industria auto, sectorul bunurilor de consum, sectorul imobiliar, industria farmaceutică, industria textilă.

Corina vorbește limba engleză și limba română.