Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL este o entitate membră a Ernst & Young Global Ltd.
Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000
RO || EN
profile-photo

Nicoleta Gheorghe

Managing Associate

+40 21 402 41 00
nicoleta.gheorghe@bdattorneys.ro

Nicoleta este Managing Associate în cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară:

A absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București și cursurile de master în dreptul muncii ale Facultății de Drept din cadrul Universității București.

S-a alăturat Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL în 2006 după ce a lucrat în departamentul juridic al unei importante firme producătoare de țigări pentru aproape 3 ani.

Abilități și experiență profesională:

Nicoleta oferă consultanță juridică în următoarele domenii: protecția datelor cu caracter personal, dreptul muncii, drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, telecomunicații.

În ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, printre altele, Nicoleta oferă asistență clienții cu privire la realizarea de investigații juridice tip “due diligence” și analiză de risc pentru a determina măsura în care este respectat cadrul legal în domeniu de către operatorii de date cu caracter personal sau de către terții prestatori de servicii, structurarea, redactarea, revizuirea și actualizarea politicilor și procedurilor privind protecția datelor cu caracter personal.

Nicoleta oferă consultanță clienților cu privire la toate aspectele dreptului muncii, precum redactarea de contracte de muncă; negocieri colective; concedieri individuale și colective; transferul salariaților; detașări internaționale; proceduri disciplinare; reglementări privind sănătatea și securitatea în muncă; formarea profesională; redactarea de contracte colective de muncă și regulamente interne; asistență pe durata inspecțiilor efectuate de autoritățile de muncă.

A dobândit experiență extinsă în domeniul dreptului societar și comercial oferind clienților asistență cu privire la aspectele juridice cu care se confruntă în activitatea lor de zi cu zi precum și cu privire la aspecte de guvernanță corporativă. Nicoleta a oferit consultanță cu privire la negocierea și implementarea de tranzacții comerciale, redactarea și revizuirea de contracte comerciale complexe și realizarea de proiecte de tip ”due diligence”.

Experiența ei în domeniul telecomunicațiilor include oferirea de consultanță cu privire la cadrul legal de reglementare, obținerea de autorizații și licențe de la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, redactarea, revizuirea și negocierea contractelor încheiate cu operatori telecom.

Nicoleta vorbește limba engleză și limba română.